ΤΟΠΙΚΑ

Συντετριμμένος ο δήμαρχος Χ.Βερώνης από την δολοφονία του τοπογράφου Π.Στάθη

Συντετριμμένος ο δήμαρχος Χ.Βερώνης από την δολοφονία του τοπογράφου Π.Στάθη

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Χρήστος Βερώνης, δηλώνει συντετριμμένος στο protothema.gr από τη στυγερή δολοφονία του Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό, τον οποίο γνώριζε προσωπικά και είχε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν.

«Όλες οι Κυκλάδες γνώριζαν τον Παναγιώτη Στάθη .Είκοσι ολόκληρα χρόνια έκανε τοπογραφικά στα νησιά μας και στη Μύκονο.Πριν γίνω δήμαρχος στο νησί,ήμουν κι εγώ τοπογράφος μηχανικός κι είχα συνεργαστεί πολλές φορές με τον Παναγιώτη.
Μόνο καλά λόγια έχω να πω για το θύμα. Ο Παναγιώτης δεν έκανε λαμογιές, ήταν ευγενικός και καλοκάγαθος. Του ανέθεταν εργασίες και τις έβγαζε εις πέρας… Είχε σύγχρονα εργαλεία κι όλοι απευθύνονταν στο γραφείο του. Είχε αναλάβει μεγάλα έργα στη Μύκονο κι όχι μόνο, αλλά δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα. Δεν μπορούμε να φανταστούμε το λόγο της δολοφονίας του κι αν κρύβονται συμφέροντα… Είναι αδιανόητο, είμαι συγκλονισμένος από το πρωί, ο Παναγιώτης ήταν φίλος μας…».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.