ΤΟΠΙΚΑ

Σκουπιδότοπος το σημείο κάτω από τον Μύλο του Πεντάρα

Σκουπιδότοπος το σημείο κάτω από τον Μύλο του Πεντάρα

Καταγγελία λάβαμε από πολίτη του νησιού

«Καλησπέρα σας. Απο πέρυσι έχει ξεκινήσει το φαινομένο κάποια παιδιά να πετούν τις σακούλες με τα σκουπίδια απο το Μύλο του Πεντάρα κάτω στο γκρεμό,με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται μέσα στο θάμνο. Κατάφερα πέρυσι το Μάιο να έρθουν μόνο 1 φορά υπάλληλοι του καθαρισμού. Έκτοτε οι σακούλες με τα σκουπίδια έχουν μείνει εκεί και συσσωρεύονται καθημερινά καινούργια σκουπίδια.

Ο όγκος των σκουπιδιών είναι μεγαλύτερος απ’οτι φαίνεται στις φωτογραφίες. Θα ήθελα να παρακαλέσω ,αν δεί την ανάρτηση μου κάποιος υπεύθυνος του δήμου ,να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρειάζεται εβδομαδιαία φροντίδα το συγκεκριμένο μονοπάτι που οδηγεί στο μύλο του Πεντάρα. Απο το συγκεκριμένο μονοπάτι ανεβαίνουν εκατοντάδες τουρίστες καθημερινά.


Τα συγκεκριμένα παιδιά εκτος απο τα σκουπίδια,πετάνε και πέτρες απο το μύλο με στόχο την οδό Καλογερά.Πολύ φοβάμαι οτι σύντομα θα έχουμε κάποιο ατύχημα. Παρακαλώ θερμά τους γονείς να ευαισθητοποιηθούν για την αποφυγή ατυχημάτων.»

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.