Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τους εργοδότες και εργαζομένους επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν ή εμπορεύονται τρόφιμα/ποτά όπως: καταλύματα με πρωινό, καφέ, μπαρ, εστιατόρια, κυλικεία, παντοπωλεία, σουπερ μάρκετ, μανάβικα, ιχθυοπωλεία, κρεοπωλεία, τυροκομεία, οινοποιεία, ελαιοτριβεία κ.α. ότι, σύμφωνα με τη νομοθεσία, είναι απαραίτητο όλο το προσωπικό να έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο του ΕΦΕΤ στην Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων.
Καλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιβεβαιώσει άμεσα τη συμμετοχή του λαβάνοντας υπόψη τις ημερομηνίες διεξαγωγής του πρώτου κύκλου στα νησιά: Άνδρο, Τήνο, Μύκονο, Σύρο, Νάξο, Πάρο, Μήλο, Σαντορίνη, ενώ όσοι δεν έχουν εκδηλώσει έως σήμερα ενδιαφέρον για συμμετοχή θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση. Παράλληλα συνεχίζεται η εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη δημιουργία τμημάτων στα υπόλοιπα νησιά των Κυκλάδων.
Ημερομηνίες διεξαγωγής πρώτου κύκλου:
- Πάρος: 22 και 23 Απριλίου
- Σαντορίνη: 6 και 7 Μαΐου
- Νάξος: 10 και 11 Μαΐου
- Σαντορίνη: 11 και 12 Μαΐου
- Άνδρος: 11 και 12 Μαΐου
- Σύρος: 11 και 12 Μαΐου
- Μύκονος: 13 και 14 Μαΐου
- Τήνος: 18 και 19 Μαΐου
- Πάρος: 23 και 24 Μαΐου
- Μήλος: 8 και 9 Ιουνίου
Πληροφορίες και υποβολή Αιτήσεων: https://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&categoryid=2561&articleid=44831