ΤΟΠΙΚΑ

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας

Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας

Ανάρτηση στο Instagram στην οποία κάνει λόγο για «πολύ κρίσιμη κατάσταση» του ποινικολόγου, Αλέξη Κούγια, έκανε ο γιος του, Χρήστος, το πρωί της Δευτέρας.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση που συνυπογράφει με την αδερφή του, Μάιρα, «σχετικά με δημοσιεύματα που αφορούν την υγεία του παστέρα μας, επιβεβαιώνουμε ότι πράγματι η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη το τελευταίο διάστημα, χωρίς να δώσουμε παραπάνω λεπτομέρειες».

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.