ΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας – Ψυχρή εισβολή σε όλη την Ελλάδα

Σε εξέλιξη η επέλαση της κακοκαιρίας – Ψυχρή εισβολή σε όλη την Ελλάδα

Η κακοκαιρία Coral «χτυπά» τις τελευταίες ώρες πολλές περιοχές της χώρας, με έντονες χιονοπτώσεις και «βουτιά» της θερμοκρασίας.

Πιο συγκεκριμένα, τα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στα ορεινά της Αττικής. Το μεσημέρι της Τετάρτης ανακοινώθηκε ότι διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Πάρνηθος, από το ύψος του τελεφερίκ, λόγω χιονόπτωσης. Σημειώνεται ότι χιονόπτωση σημειώνεται και στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Στα λευκά «ντύθηκαν» και περιοχές της Εύβοιας, όπου πολλά σχολεία θα παραμείνουν κλειστά για τουλάχιστον δύο μέρες. Ειδικότερα, σύμφωνα με το evima.gr, με απόφαση δημάρχου κλείνουν όλα τα σχολεία του Δήμου ΜαντουδίουΛίμνης Αγίας Άννας λόγω του χιονιά.
Παράλληλα διακόπτονται και τα μαθήματα για την Πέμπτη 20 και την Παρασκευή 21, Φεβρουαρίου σε όλα τα νηπιαγωγείαδημοτικά σχολείαγυμνάσια και λύκεια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων Ευβοίας αποφάσισε ο δήμαρχος καθώς και στον παιδικό και βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου λόγω των έντονων χιονοπτώσεων.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.