ΤΟΠΙΚΑ

Σχηματισμός δικογραφίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Μύκονο

Σχηματισμός δικογραφίας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας στη Μύκονο

Χθες Τετάρτη 09 Απριλίου 2025, από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου αλλοδαπού ο οποίος πρώτες πρωινές ώρες της 26-03-2025, προέβη σε ασελγείς ενέργειες σε βάρος 23χρονης.

(φωτο αρχείου)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.