ΤΟΠΙΚΑ

Μια Μυκονιάτισα θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου

Μια Μυκονιάτισα θα εκπροσωπήσει την Εθνική Ελλάδος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου-Ζίτσου

Στις 28/10/2024 με 04/11/2024 θα πραγματοποιηθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτζου 2024 στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Εκεί το νησί της Μυκόνου θα εκπροσωπήσει ως μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ελλάδας η αθλήτρια Μαρία Χανιώτη. Πιο συγκεκριμένα θα αγωνιστεί στην κατηγορία -18 ετών Ne Waza JJ No Gi, στα – 57 κιλά. Η Μαρία έχει αγωνιστεί ξανά σε παγκόσμιο πρωτάθλημα τον Αύγουστο του 2023 στο Καζακαστάν, κατακτώντας την 9η θέση, ώντας τραυματισμένη.

Προπoνείται στην Μύκονο, μαζί με τον Ιωάννη Κονταράτο μέλος της Εθνικής ομάδας επίσης που αγνωνίστηκε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ρουμανία πετυχαίνοντας δύο εξαιρετικές νίκες και με την Χρυσούλα Κονταράτου που είναι πρωταθλήτρια Βαλκανίων το 2023.

Οι τρεις νέοι κάνουν την προσπάθεια τους με την υποστήριξη και άλλων αθλητών από το νησί της Μυκόνου με την καθοδήγηση του προπονητή της Εθνικής Ομάδας κ. Ευάγγελου Μουμτζή.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.