Ο 25 χρονος σεφ Αντώνης Δημοβασίλης από την Μύκονο νικητής στον τελικό της Σύρου για το European Young Chef Award 2018!
Εξασφάλισε το «πρώτο βραβείο» συμμετέχοντας με το πιάτο του « Αρχέγονον»
Το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο των νέων σεφ αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης 2019
Ο Αντώνης Δημοβασίλης από τη Μύκονο είναι ο chef που αναδείχθηκε στον τελικό της Σύρου για το European Young Chef Award 2018. Ο νεαρός σεφ εργάζεται στο SantAnna Luxury Beach Club Restaurant στη Μύκονο.
Ο τελικός του διαγωνισμού της Περιφέρειας για την ανάδειξη του καλύτερου νεαρού σεφ που θα εκπροσωπήσει το Νότιο Αιγαίο στον Ευρωπαϊκό υποψηφίου European Young Chef 2018 , που θα διεξαχθεί 25-26 Νοεμβρίου 2018 στο Galway, στην Ιρλανδία , πραγματοποιήθηκε στη Σύρο με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Ο νικητής του διαγωνισμού Αντώνης Δημοβασίλης έκλεψε τις εντυπώσεις με τις γαστρονομικές του ικανότητες με το πιάτο του «Αρχέγονον» (Σφυρίδα με πουρέ τοπιναμπούρ και σούπα κακαβιάς).