ΤΟΠΙΚΑ

Η μαγευτική βίλα Morgan στη Μύκονο πωλείται για 1,9 εκατομμύρια ευρώ

Η μαγευτική βίλα Morgan στη Μύκονο πωλείται για 1,9 εκατομμύρια ευρώ

Η χώρα μας κρύβει πολλά διαμάντια που σιγά σιγά ανακαλύπτουμε. Ένα από αυτά βρίσκεται στην, παγκοσμίως γνωστή, Μύκονο. Με θέα το Καλό Λιβάδι, σε μια πλαγιά ανάμεσα στα βράχια στη νοτιοανατολική πλευρά του νησιού βρίσκεται μία πολυτελής βίλα που όλοι θα θέλαμε να έχουμε: Η βίλα Morgan, όπως είναι το όνομα της, βρίσκεται προς πώληση για 1,9 εκατομμύρια ευρώ.

Η συγκεκριμένη μυκονιάτικη βίλα χτίστηκε το 2015 από ασβεστωμένο σκυρόδεμα με πινελιές από τοπική πέτρα και έχει τρία επίπεδα.

Είναι εμφανές ότι η βίλα είναι εμπνευσμένη από την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και το σύγχρονο design.  Από την πισίνα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού και το τζακούζι στην άκρη του γκρεμού μέχρι το θερινό σινεμά και το μπαρ με πίστα για χορό και μουσική, γίνεται ολοφάνερο ότι η βίλα αυτή αποτελεί το ιδανικό μέρος για τις καλοκαιρινές μας διακοπές, για ατελείωτα πάρτι μέχρι το πρωί και ρομαντικές νύχτες κάτω από το φωτεινό φεγγάρι.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
1
Εγκαίνια της έκθεσης -εικαστικό αφιέρωμα 2018: " Η Μύκονος μέσα από το βλέμμα των καλλιτεχνών. Από το μεσοπόλεμο έως το 1960."
2
O δήμαρχος Κωνσταντίνος Κουκάς, για το 1ο Mykonos Art Festival που εγκαινιάστηκε το περασμένο Σάββατο.
3
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιλτιάδης Ατζαμόγλου φωτογραφήθηκε μπροστά από το όνειρο της νεολαίας της Μυκόνου
4
Πρώτο στην κατάταξη στον παγκόσμιο αλλά και στον ελληνικό χάρτη το MykonosVoice με 18 χιλιάδες μ.ο μοναδικούς επισκέπτες κάθε μέρα
5
Εικαστικό αφιέρωμα στη Δημοτική Πινακοθήκη Μυκόνου «Μαρία Ιγγλέση»
6
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.